Нещодавний вміст від Waldi2000

  1. W

    Продам Гільза папкова б.у 12калібр

    Продам Гільзи папкова б.у 12калібр кількість 200+ штук ціна 1грн. за штуку. 0675382827 Владислав, м. Київ
  2. W

    Сезон охоты на пушного 2020-2022 ( + конкурс )

    В мене був вчора 4-й вихід по зайцю Макарівський р-н, 3 вихода пусті, вчора нарешті вимучили на 3-х мисливців 1 зайчика, колега добув в траві, я фото не робив. зайця мізер.
  3. W

    Сезон охоты на пушного 2020-2022 ( + конкурс )

    В Київській області сезонка береться на весь район, наприклад Макарівський на весь без обмежень, 6 років полюю там і 6 років ніхто до мене не мав претензій з місцевих, бо всі в курсі що 70% мисливців які там полюють, з Києва приїжає, може і тому там зайця нема, як ви тут пишете, що має бути...
  4. W

    Допоможіть мисливцю освоїтися в нових угіддях)!

    а що це таке рушниках звірів?
  5. W

    Цены на пушеого сезону?

    Киевская обл. 700грн до 26.12 суббота и воскресенье.
  6. W

    Взуття для осіннє-зимового полювання.

    я не навязую не рекламирую)) знакомый в Ибисе по акции взял Халярд какие то сапоги там верх был неопрен, то хватило на 2 месяца по зайцу ходить.
  7. W

    Взуття для осіннє-зимового полювання.

    Было желание взять подобные. У двух знакомых после первого сезона вытерся неопрен в районе пяточной кости+ проколы казалось бы крепкой подошвы. На открытии товарищ порвал о сухую ветку сосны. Это был первый выход в них. там неопрена в помине нету, надо вживую увидеть чтоб понять что сапоги...
  8. W

    Взуття для осіннє-зимового полювання.

    SOLOGNAC Теплые охотничьи сапоги Glenarm 300 Користуюсь такими, 2 сезони, від +10 до -15 для ходового полювання, великий плюс підошва міцніша на проколи чим в пінці, вага норм, і вкладиша всередині немає, просто утеплювач не зйомний. і ціна 900грн. в Декатлоні.
  9. W

    Мушка Иж 27

    я на ТОЗ -34 поставил модную Truglo светится но она на пластиковой основе 2мм выше стоит чем мне хотелось, ярко светит не удобно короче по птице, по зайцу или пулей выцеливать в загоне норм.
  10. W

    Полювання на голуба

    Пробували полювати на голуба з колегою не далеко від Києва в суботу рано. приїхали на точку соняшник скошений, ну думаю голуб всеодно тут пролітав думаю місце міняти не буду, 3-й виїзд на то саме місце. виставив 8 чучал колега під одну берізку сів я під іншу мені прийшлось трішки гілок на...
  11. W

    Полювання на голуба

    добавлю якщо розставити чучала дуже рано, і на нах встигне попасти роса потім вийде сонечко, вони блікують і голуб шугається!
  12. W

    Полювання на голуба

    у меня была в рюкзаке 5-ка в контейнере но я вообще не думал менять патрон, но опыт получил выводы сделаю.
  13. W

    Полювання на голуба

    В неділю рано їхав на голуба але якось не вірилось, що його побачу, приїхав поле соняшника на місці не скосили вже хороший знак і погодку синоптик малює +17 але вітер 6метрів в секунду, кинув речі ц стульчик під берізку листя якої було до землі натуральний скрадок, почав виставляти 8 чучел...
  14. W

    ПІДГОТОВКА і ЗВІТИ ПО ПЕРУ 2021-22

    за 4 роки полювання на голуб знайшов всі підранки без собаки, а на качку в минулому році 2 збив падали в кропиву ніби камнем пізніше з собакою не знайшли їх. тут все залежить теж від удачі, і звісно треба перед пострілом думати як потім шукати трофей.
  15. W

    Fabarm Elos AL Traqueur II кал. 12/76. Ствол - 51 см

    я просто на іншу модель подивився яку жестянщик скинув фото))
Зверху