Нещодавний вміст від sacha1

  1. S

    Бобер

    Більша посудина закрита кришкою, а менша пливала у воді. Температура була близько 120 - 140. Хвоста різав на маленькі шматки, без кістки, і тоді топив.
  2. S

    Бобер

    Жир потрібно витопити на водяній бані - у газовій плиті в духовку вставляєм каструлю так, щоб у неї помістилась менша із жиром сирцем. Наливаєм води і запалюєм духовку, подалі через годинку - дві зливаєм жир у стерильну посудину та доливаєм гарячу воду(не втрачається час на її нагрівання) і так...
  3. S

    Бобер

    При розробці бобрика дісно - головне не випустити струю на мясо - втратить смак і отримає неприємний запах. Я готував із нього котлети(додавав свиняче сало), колбасу(запечена в печі), тушили у сметані з додаванням гілочок вишні - дає чудовий запах і неперевершений смак, тушонка з додаванням...
Зверху