Нещодавний вміст від Respekto

  1. Respekto

    Полювання на голуба

    ото точно
  2. Respekto

    Полювання на голуба

    Вони жувати не можуть, мясо сире. Шо б воно було готове всерединї при такому готуваннї то зверху був би сантиметр згорїлого.
  3. Respekto

    Взуття для осіннє-зимового полювання.

    Чи в болото чи в снїг - абсолютно не пїдходить, лише для асфальту. В пятку накидає хоч снїг хоч болото, один провальчик в камишї - нога мокра. Штанину не поверх не кинеш нї в середину не заправиш.
  4. Respekto

    Полювання на голуба

    Все вїрно, голуб може затриматися в цьому роцї. В минулому роцї був довго на пївднях, ї даже в лютому на Кирилївцї вже лїтав, а з Київщини втїк дуже рано, майже одним днем. Сонях даже не збирали ще як втїк. Просто счез. Потїм через тижня два прилетїв пївнїчний, мабуть з Бїларусї чи з моцковїї...
  5. Respekto

    Полювання на голуба

    Де ви полюєте? Закрито жвсею
  6. Respekto

    Причины браконьерства?

    В кожному, в кожному районї от так, можна не називати мїстечко а просто розказати їсторїю ї вона буде в точку для кожного голови
  7. Respekto

    Полювання на голуба

    Нам всїм треба знати цю їнформацїю? Тут зазвичай викладають трофеї а не хваляться шо хто не стрїляє. Я не стрїляю домашнїх курей та бойних голубъв. Значить вам це також треба знати. Сорян за сарказм
  8. Respekto

    Полювання на голуба

    Може ви помилилися форумом?
  9. Respekto

    Дикий кролик

    Стадо вдалося частково зберегти. В звязку з вїйною, будемо продавати дешевше, приблизно буде 5 000 грн за стадо, 5 штук, 3 самки та 2 самця. Нажаль не скрїзь зможемо передати. Можливї складнощї зї звязком, тому якшо поза зоною, пишїть на вайбер.
  10. Respekto

    Дикие кролики!

    В звязку з вїйною, будемо продавати дешевше, приблизно буде 5 000 грн за стадо, 5 штук, 3 самки та 2 самця, нажаль не скрїзь зможемо передати. Можливї складнощї зї звязком, тому якшо поза зоною, пишїть на вайбер.
  11. Respekto

    Укуси кліща профілактика до і дії після укусу поради медика

    Симпарика работает. Бравекто работает, но сильный удар по некоторым собакам. Бывает что дня три собака не есть, шерсть лезет. Тяжелая таблетка.
  12. Respekto

    Полювання на голуба

    В Кирилівці перепела, я в шоці
  13. Respekto

    Породні ознаки ДРАТХААРА, або "дратхаар - який ж він?."

    Чомусь тема мовчить. А є ще багато чого цікавого. Може хтось з собаководів розкаже молоді як проводяться різні змагання, тести, може відео в когось є де розкриваються деталі.
  14. Respekto

    Где купить рабочих живых подсадных уток.

    Держим много подсадного, стадо
  15. Respekto

    Дикий кролик

    Друзі, всім гарного дня, і ні пуху ні пера! От вже майже завершилися зимові свята, і пора подумати про новий сезон і задачі. У нашому господарстві уже є приблизний план кількох локацій для випуску дикого мисливського кролика в природу, починаєм готувати місця, сформували батьківське стадо. З...
Зверху