Нещодавний вміст від Lisst

1. Lisst

Тактичний скінер

Актуально. 3000 грн.
  2. Lisst

Тактичний скінер

Вітання Спільноті! Вашій увазі "Тактичний Скінер" за мотивами однієї з моделей від "Братів во клинку". Досить потужний ніж з міцною будовою для широкого спектру використання. Конструкція передбачає такий функціонал як важкий батонинг, так і розробку крупної дичини. Хоча виробник прототипу...
  3. Lisst

Ніж мисливський стальМ390.

я зрозумів. Особисто мені наразі не актуально. Останнім часом ножі навіть з гідних сталей погано продаються.
  4. Lisst

так, декому бува цікаво. Звісно ж, залежить від ціни. Для простих невибагливих ножів. Сам колись збирав такі.
  5. Lisst

Та ні, я так.. з ціллю підтримати активність. ;) Якщо абстрагуватися від імені відомого майстра і подивитися на реальні розцінки ...
  6. Lisst

Лавлес, та ще й з м390, за 1200 грн... куди котиться цей світ?? :D
  7. Lisst

Походно-пікниковий

Нож в аукціоні. Якщо зацікавить, звертайтеся в приват, надам посилання.
  8. Lisst

Походно-пікниковий

Привіт ! Вашій увазі нова робота, мальовничий помічник для відпочинку на свіжому повітрі. Сталь х12Ф1, термічено до 60 од. Довжина клинку 105мм, товщина біля больстеру 4мм, клин по обуху. Зведіння від 0.2 до 0.4мм на кінчику. Фініш галтовкою після машинного сатину. Заточений до стану лазера...
  9. Lisst

Скінер

10. Lisst

Скінер

Ок, нова ціна 2300 грн.
  11. Lisst

Скінер

Suhl , дякую!
  12. Lisst

Скінер

Вітаю, шановні! Вашій увазі новий ніж для активного відпочинку в аутдорі. Загальна концепція в форматі "скінер", але чудово підійде хоч на рибалку, хоч по гриби або на пікник. Фултанг, сталь х12ф1, твердість 60од від...
  13. Lisst

Ніж обробний, універсальний ))

Продано. Дякую за увагу.
  14. Lisst

Ніж в резерві.
  15. Lisst

Стальной глаз, дякую. Товщина в нього невелика, то на фото так здається. В цілому досить різучий клинок та приємна ергономічна руківка.
Зверху