Нещодавний вміст від Hovarf

1. Hovarf

До якої зброї цей патрон.

Дякую за інформацію. тему можна закривати.
  2. Hovarf

Дякую за відповідь. Може підкажете марку чи модель даної зброї.
  3. Hovarf

Саме так. Калібр не 7 , а 6,5 мм. Я помилився. Не знаю як виправити.
  4. Hovarf

Всім добрий день. Випадково попав до рук нарізний патрон калібру 7×54. Гільза по розмірах ідентична до 7,62×54 (СВТ, СВД). Різниця лише в калібрі самої кулі. На жаль сфотографувати не вдалось. В інтернеті також не зміг знайти інформацію по зброї з таким калібром. Може підкажете від якої зброї...
  5. Hovarf

Єдиний реєстр зброї в Україні

А ще це 'допоможе' здерти додаткові кошти з власників зброї за ці так звані послуги.
  6. Hovarf

Хутрове виробництво як допоміжне для відновлення мисливства

Погоджуюсь з Вами лише частково. Тодішня мода на хутрові вироби мала першочергове значення. Чоловічі та жіночі лисячі шапки мали попит саме через моду на них.
  7. Hovarf

Продовжино строк дії дозволів.

Після закінчення дії воєнного стану ця тема зникне і ніхто її читати не буде. Ніхто конфісковувати зброю за протерміновані дозволи не буде, ніхто не буде накладати космічні штрафи. І не треба лякати великими чергами чи ажіотажем. Не буде справлятися дозвільна - напишуть ще один наказ і...
  8. Hovarf

НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

Як думаєте чому в суспільстві таке негативне відношення до полювання під час війни? Бо на полюванні використовується зброя. На всіх інших видах відпочинку, названих Вами - ні. Ось Вам і пояснення. Хочеш постріляти - шуруй на фронт, така думка пересічного українця.
  9. Hovarf

Невже так все гірко?

Ну то давайте будемо починати. Я цього не заперечую. Чи Ви вважаєте , що про наші проблеми краще взагалі не писати, не говорити і все якось само по собі вирішиться.
  10. Hovarf

Невже так все гірко?

Погоджуюсь. Крім цього, за ПЗФ потрібно платити плату як за інші мисливські угіддя. Це також додаткове фінансове навантаження на користувача угідь.
  11. Hovarf

Невже так все гірко?

Це питання в нас чітко законодавчо не врегульовано. Тому в кожному регіоні місцеві чиновники вирішують його на свій розсуд. На жаль є такі які вважають, якщо це ПЗФ, полювання заборонено, то і надавати його мисливському господарству в користування не треба.
  12. Hovarf

Невже так все гірко?

Якщо я Вас правильно зрозумів, то під словом "різати дерева " Ви маєте на увазі самовільну рубку?
  13. Hovarf

Невже так все гірко?

Якщо я Вас правильно зрозумів, то під висловом "різати дерева" Ви маєте на увазі самовільно рубку?
  14. Hovarf

Невже так все гірко?

Ст. 27 ЗУ "Про мисливське господарство і полювання" зобов'язує кожного користувача угідь мати на своїй території відтворюючі ділянки не менше ніж 20% від усієї площі. Якщо в територію угідь входить ПЗФ, то він вноситься в матеріали мисливського впорядкування як відтворююча ділянка (бо...
Зверху