Нещодавний вміст від 2002

  1. 2

    зауер 8

    Моя.
  2. 2

    зауер 8

    Нижня зєднувальна планка стволів
  3. 2

    зауер 8

    Доброг дня. Підкажіть будьласка скільможе коштувати ця рушниця в такому стані? Шати відсутні, добрий бій, стволи в раковинах.
  4. 2

    Трихиноскоп (микроскоп)

    Продам трихиноскоп Leitz XM-LUX-3. Прибор складского хранения в упаковке с паспортом. В работе не был. Цена 4000 грн. Фото выложу.
  5. 2

    Допоможіть визначити та оцінити sauer

    Зрозуміло. На старому форумі читав його перли в розділі колекційна зброя.
  6. 2

    Допоможіть визначити та оцінити sauer

    На сколько я помню тут никто про конфетку и не говорил, и ничего никому не впаривал. Сынок будете говорить своим детям, если они у Вас уже есть. Мне не совсем понятна причина оскорблений в сторону совершенно незнакомого ВАМ человека. Ув. OPTIMUM в живую все немного хуже чем на фото.
  7. 2

    Допоможіть визначити та оцінити sauer

    Глубокоуважаемый-не совсем понятно к кому обращено сие ваше высказывание, и кто не должен кого включать. В созданной мною теме я обратился за помощью к знающим людям и любое мнение мне интересно. (Уважаемый - не включайте дурака . НО если Вы думаете что у Вас шедевр = ошибаетесь .Потолок цены =...
  8. 2

    Допоможіть визначити та оцінити sauer

    Допоможіть з ідентифікацією Зауера "8"16кал, та його ціною. Знайдений на горищі. Зовні добрий стан, всі механізми працюють відмінно, автоматичний запобіжник, дерево горіх. Стволи з середини зруйновані корозією на 90%. Можливо зацікавить майстрів як донор, або на стіну. По відміткам на...
Зверху