Нещодавний вміст від Небраконьер

1. Небраконьер

"Лагерный"

Тему(флуд) почистив. Якщо комусь нудно, є тут одне місце, де буде веселіше. Вдалих продаж.
  2. Небраконьер

Відстріл(відгуки) куль для пневматики.

Гвинтівка Вальтер Ротекс, ствол 500 мм., швидкісь на разі не скажу, хрон пошабашив.
  3. Небраконьер

Цього разу на 50 метрів напевно вітер трохи приземлив).
  4. Небраконьер

Иж 26,12кал

Вкажіть: вага, давжина стволів, дульні звуження. Вдалого продажу.
  5. Небраконьер

Иж 26,12кал

До уваги форумчан і відвідувачів форуму,а власне розділу "Продам"!!! Всі повідомлення виставлені з порушеннями вимог Правил форуму(відсутність фото виставленого на продаж,відсутність місця реєстрації зброї,відсутність реєстрації зброї,відсутність параметрів того,що продається,відсутність ціни і...
  6. Небраконьер

Diana 350

Доброго часу доби - https://airgun.org.ua/forum/
  7. Небраконьер

Продам ИЖ-54. 1962 года выпуска.

Шановні форумчани, тема продаж. Хочете обговорити даний екземляр, створюйте тему у відповідному розділі - "обговорення зброї"... Не забивайте тему не відповідними постами. ТС вдалого продажу.
  8. Небраконьер

Тихе полювання

Не знаю що й сказати, десь один блоХер на відео хвилин 20 розпиляється про те, що шампіньони шкідливі...
  9. Небраконьер

Тихе полювання

Піддубник, гриб Синяк також синіють.
  10. Небраконьер

"Це був найщасливіший день мого життя" (слова з якоїсь пісні)))))). На 50 метрів, погода тихо, 8 пострілів, сидячи упор на стіл. Хотів ще на 60, але дощ не дав.
  11. Небраконьер

Тихе полювання

А в нас дощі сутками поливають, ще й свіжо. Така погода в нас на новорічні свята буває))).
  12. Небраконьер

Звіти з риболовлі 2023/25

Отакий він попла-попер). Все окрім верховодки залишилося жити, верховодка поїхала на тараньку.
  13. Небраконьер

35 метрів, 8 пострілів...
  14. Небраконьер

З Днем Конституції України 2021...25

Вітаю!!!
  15. Небраконьер

Тихе полювання

Що корисна чув), а ще точно знаю, що смачна і солодка. А ще дружина з неї наливку робить, то нектар богів. На зиму сушена в чай з чебрецем та липою смачна.
Зверху