Рецепти від Петренка!

kef

Зброяр
ви з Толею не тягніть, бо зберу ваші теми до купи з фотографіями - і книжка буде не гірша, ніж у Еректора Хуєнеса Браво, та що в АТБ по 500 грн продавалась, а на відміну від нього - ваші страви можна їсти, і все зрозуміло, а не якись там фурляляй у медовогірчичному соусі з лимонною підливою - і то в нього тільки десерт!!!
і заявлю авторські права на ці рецепти!!! а вам - індєйська національна хатка!:p:p:p:D:D:D

Чекай .Чекай. ....видання має бути змістовним та об"ємним,.Ще все по переду...:D
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Котлети...
Необхідно:
1. Куряча груднина;
2. Масло;
3. Зелень - кріп, петрушка...
4. Паніровочний сухар;
5. Яйця;
6. Спеції, сіль...

Беремо груднину, розпускаємо на здорову відбивнушку і трішки проходимось молотком.

Готуємо начинку!
Ріжемо зелень, додаємо спецій за смаком сіль, і це все замішуємо в масло. Суміш у холодильник щоб трішки схватилось.

Отримані "відбивнушки" солимо, присипаємо трішки перцем. Масло, шматочок, закручуємо у "відбивнушку".

Беремо яйця, і трішки взбиваємо, додаємо солі і спецій за смаком. В іншу мисочку паніровочні сухарі!
Отримані котлети почергово занурюємо в яйце, а потім в паніровку. Процедуру повторюємо 3 - 4 рази.

Необхідна пательня.
Розігріваємо її, додаємо олії. Оліїї потрібно багато, щоб котлети при смаженні була занурена мінімум до половини, а в ідеалі, занурені повністю!
У мене було мало олії, тому, занурені до половини... )))

На гарнір картопля з часничком...

Вийшло десь так...

Можна й за стіл, смачного!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Толя,в моем конкурсе ты победил;)!!!Умница!:)
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
приготує щось з цих рецептів, посмакує і скаже...
Толя, а хто тобі шо погане скаже!!!:D:D:D у нас люди совісні, геть і вийшло недобре, то не признається, бо то зізнатись шо у самого руки зі сраки ростуть а не рецепт хреновий!:D:D:D
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Давно не писав.
Якось історично склалось, що з бараниною маю справу рідко.
І щось не завжди виходить.

Баранина на мангалі.
Взяли з братом ногу молодої вівці. І постало питання як її приготувати.
Згадали про кочові "коріння" і не стали мудрувати.
Вода, біле сухе вино, чебрець, кмин, чорний перець.
В посудину і маринуватись на добу. По факту, мені здається цього мало.

Ввечері, знаючи схему приготування великих кусків м'яса на вуглях, підготували значну його кількість.

Можна і починати.

Перевертаємо, слідкуємо...

Години за 2.

Приготування затяглось.

Але щось наче вийшло. Вибачте за якість фото.

Гарнір картопля плюс салат з свіжих та запечених овочей та зелені.
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Краса. Как раз завтра товарищ обещал баранины завезти))).
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Не складне, але доволі оригінальне і смачне блюдо.

М'ясо тушковане в хлібній тарілці.
Або варіація.
Що нам потрібно для цього блюда?
З основного (готую на три персони):
1. М'ясо, я взяв крестець і реберця.
2. Картопля, 3 - 4 середнього розміру.
3. Цибуля, 2 - 3 середнього розміру.
4. Морква, 1 - 2 середнього розміру.
5. Перець солодкий, можна і гіркого.
6. Хліб для подачі.
7. Сіль спеції...


Почнемо!
М'ясо, крестець, ріжемо невеличкими шматочками.

Пательню на сильний вогонь і обсмажуємо.

Поки смажиться м'ясо, хапаємо ребра.

Реберця по два порційних шматка!
І трішки примаринувати, взяв оливкове мпсло, чебрець розмарин, перець, сіль і нехай стоїть.

Цибулю, картоплю, моркву - чистимо та шинкуємо!



Не забуваємо за м'ясо. Дивимось щоб не пригоріло.

Картоплю треба обсмажити на сильному вогні.

Десь так. І в сторону.

М'ясо наше вже підсмажилось. Температуру знижуємо і додаємо цибулі. Тепер під кришку і нехай томиться потихеньку.

Коли цибуля пустить сік і наше м'ясо почне тушкуватись, можна додати моркву. Якщо вологи мало, можна додати води. І нехай томиться.


Хліб... Він ВСЬОМУ ГОЛОВА!
Спочатку, брав одну нормальну круглу хлібину. Потім на очі потрапили такі хлібці, виявились порційними.
Зрізаємо верх і витягуємо весь м'якиш.

Щоб хліб при заповненні не розмок занадто швидко, необхідно підсушити. В духовку і трішки підсушуємо. Не перестарайтесь...

Десь за пів години, якщо м'ясо молоде, воно вже стало м'якеньким. Додаємо томатного соку, або помідорів і знов під кришку, хвилин за 15 додаємо смажену картоплю.
Солимо, додаємо спецій і на мінімум могню.

Діло йде до фінішу!
Реберця... вони маринуються!
Беремо робимо "витяжку", в масло оливкове, розмарину, часника та цибулі кущовки.

І обсмажуємо наші реберця.

Вийде десь так.


Все готове, тепер все до купи.
Беремо хліб і насипаємо наше тушковане м'ясо, зверху два реберця і зелень. Можна подавати до столу!


Смачного!


Родина була у захваті!
 

kef

Зброяр
Не складне, але доволі оригінальне і смачне блюдо.

М'ясо тушковане в хлібній тарілці.
Або варіація.
Що нам потрібно для цього блюда?
З основного (готую на три персони):
1. М'ясо, я взяв крестець і реберця.
2. Картопля, 3 - 4 середнього розміру.
3. Цибуля, 2 - 3 середнього розміру.
4. Морква, 1 - 2 середнього розміру.
5. Перець солодкий, можна і гіркого.
6. Хліб для подачі.
7. Сіль спеції...


Почнемо!
М'ясо, крестець, ріжемо невеличкими шматочками.

Пательню на сильний вогонь і обсмажуємо.

Поки смажиться м'ясо, хапаємо ребра.

Реберця по два порційних шматка!
І трішки примаринувати, взяв оливкове мпсло, чебрець розмарин, перець, сіль і нехай стоїть.

Цибулю, картоплю, моркву - чистимо та шинкуємо!



Не забуваємо за м'ясо. Дивимось щоб не пригоріло.

Картоплю треба обсмажити на сильному вогні.

Десь так. І в сторону.

М'ясо наше вже підсмажилось. Температуру знижуємо і додаємо цибулі. Тепер під кришку і нехай томиться потихеньку.

Коли цибуля пустить сік і наше м'ясо почне тушкуватись, можна додати моркву. Якщо вологи мало, можна додати води. І нехай томиться.


Хліб... Він ВСЬОМУ ГОЛОВА!
Спочатку, брав одну нормальну круглу хлібину. Потім на очі потрапили такі хлібці, виявились порційними.
Зрізаємо верх і витягуємо весь м'якиш.

Щоб хліб при заповненні не розмок занадто швидко, необхідно підсушити. В духовку і трішки підсушуємо. Не перестарайтесь...

Десь за пів години, якщо м'ясо молоде, воно вже стало м'якеньким. Додаємо томатного соку, або помідорів і знов під кришку, хвилин за 15 додаємо смажену картоплю.
Солимо, додаємо спецій і на мінімум могню.

Діло йде до фінішу!
Реберця... вони маринуються!
Беремо робимо "витяжку", в масло оливкове, розмарину, часника та цибулі кущовки.

І обсмажуємо наші реберця.

Вийде десь так.


Все готове, тепер все до купи.
Беремо хліб і насипаємо наше тушковане м'ясо, зверху два реберця і зелень. Можна подавати до столу!


Смачного!


Родина була у захваті!

Супер люкс !:oops::rolleyes:

-адресу пам'ятаєте :D.
 

wall

Новачок
В посудину і маринуватись на добу. По факту, мені здається цього мало.
Баранину , як і косулю, маринувати НЕ треба. Запікають ,чим свіжіша, тим краще...
Вода та біле сухе вино - це НЕ кращий маринад для баранини(косулі).
 
Зверху