Ну ты меня понял...
Ну ты меня понял...
я вдома - шматки рубаної ноги їм, а юшку перчену та щедро заправлену часником хлібом вимочую. дуже енергетично відновлює. типу свинячий хашЯ так і роблю .Ногу та рульку на шматки і в казан.плюс спеції і.т.д..і бажано це робити біля річки чи зимовому лісі
так я сам завжди розбирав і колов, а це другий раз кума прошу - він в цьому питанні профі, то шо я роблю 3 години, він за півтори часа з байками та відпочинкомДавай, давай ...., снимай, оставишь "потомкам" на память ....., а то скоро будут думать, шо "свинина" и "говядина" растут на рынке и живут в гамбургере
та я не заперечую, то краще назвати українська ледача піццаЗате смачно))).
"завтрак"Скоро и я что то приготовлю...
Вітаю Артуре , можеш дати рецепрт хашу ?я вдома - шматки рубаної ноги їм, а юшку перчену та щедро заправлену часником хлібом вимочую. дуже енергетично відновлює. типу свинячий хаш
свинячого? бо справжнього я навіть не куштував! а свинячий - то як звичайний холодець варити. то я так назвав бо частини тіла ті самі використовуютьсяеш дати рецепрт хашу
Ти трошки не правий , Хаш готують з яловичиних ніг (відрізають по другому суставу з низу ) зі шкірою , і шлунок яловичий там присутній можу дати рецепт , але без фотосвинячого? бо справжнього я навіть не куштував! а свинячий - то як звичайний холодець варити. то я так назвав бо частини тіла ті самі використовуються
привіт Ваня!!!
та я й не притендую на правоту!!!Ти трошки не правий
то я знаю - там їх брити ше требаХаш готують з яловичиних ніг (відрізають по другому суставу з низу ) зі шкірою
а це перший раз чую. кажуть спецій там - пахне як одеколон!шлунок яловичий там присутній
Ні , варять без солі і спецій , подають на стіл , і кожен сам собі за смаком додає часник , перець та сіль і інші приправита я й не притендую на правоту!!!
то я знаю - там їх брити ше треба
а це перший раз чую. кажуть спецій там - пахне як одеколон!
Можна і рибуМожно Степа и рыбу...
Бабу.Можно Степа и рыбу...
Витя, слово базар состоит из 5 букв - "б", "а", "з", "а", "р".P.C. Сома ловив в себе в ставку-браконьєрку не шити
Бастурма ?Вернулись холода - запустил отопление... Т.к газ дорогой, совмещаю полезное с приятным.
Задумывалось как билтонг, а там как получится..Бастурма ?
Можно тут в темі обмінятися рецептами , ( фото можу дати тільки готової продукціїї ) вже на підході до святаЗадумывалось как билтонг, а там как получится..