Любимые блюда которые готовим сами!!!

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Я так і роблю .Ногу та рульку на шматки і в казан.плюс спеції і.т.д..і бажано це робити біля річки чи зимовому лісі;):)
я вдома - шматки рубаної ноги їм, а юшку перчену та щедро заправлену часником хлібом вимочую. дуже енергетично відновлює. типу свинячий хаш
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Давай, давай ...., снимай, оставишь "потомкам" на память ....., а то скоро будут думать, шо "свинина" и "говядина" растут на рынке и живут в гамбургере
так я сам завжди розбирав і колов, а це другий раз кума прошу - він в цьому питанні профі, то шо я роблю 3 години, він за півтори часа з байками та відпочинком
та я не заперечую, то краще назвати українська ледача піцца:D:D:D
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
еш дати рецепрт хашу
свинячого? бо справжнього я навіть не куштував! а свинячий - то як звичайний холодець варити. то я так назвав бо частини тіла ті самі використовуються:D

привіт Ваня!!!
 

vanhant

ветеран форуму
надійна команда
свинячого? бо справжнього я навіть не куштував! а свинячий - то як звичайний холодець варити. то я так назвав бо частини тіла ті самі використовуються:D

привіт Ваня!!!
Ти трошки не правий , Хаш готують з яловичиних ніг (відрізають по другому суставу з низу ) зі шкірою , і шлунок яловичий там присутній :D можу дати рецепт , але без фото :cool:
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Ти трошки не правий
та я й не притендую на правоту!!!:D
Хаш готують з яловичиних ніг (відрізають по другому суставу з низу ) зі шкірою
то я знаю - там їх брити ше треба
шлунок яловичий там присутній
а це перший раз чую. кажуть спецій там - пахне як одеколон!
 

vanhant

ветеран форуму
надійна команда
та я й не притендую на правоту!!!:D

то я знаю - там їх брити ше треба

а це перший раз чую. кажуть спецій там - пахне як одеколон!
Ні , варять без солі і спецій , подають на стіл , і кожен сам собі за смаком додає часник , перець та сіль і інші приправи
 

kef

Зброяр
І головне в рецепті годувати тварину спеціями останні декілька днів і не мити "юця " після патрання! Тоді дійсно напевно спецій не треба.:D
 

Вік71

Снайпер
Можно Степа и рыбу...
Можна і рибу:)
Стейки з сома в сметані !
Ловимо сома, нарізаємо його на стейки товщиною 4-5 см.
Готуємо маринад:імбир мелений,розмарин,сіль,перець чорний,тим"ян,базилік,сік лимона,цибуля нарізана кружечками. Заливаємо це все сметаною(бажано домашньою) і йдемо рубати дрова та розпалювати вогонь!
Для маринування достатньо 1-2 години.
Підсмажуємо з кожної сторони по 5 -7 хв. Ну і фото самого процесу по-порядку:)
Смачного!
сом8.jpg
сом.jpg
сом1.jpg
сом5.jpg
сом2.jpg
сом3.jpg
сом6.jpg
сом7.jpg

P.C. Сома ловив в себе в ставку-браконьєрку не шити:D
 

kef

Зброяр
Важка артилерія вхід пішла...ато Діма все якихось пічкурів зубатих ловить :D
 

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
На решті зустрілися і ми після закриття полювання, вирішили опустошити запаси морозильної камери ( голови сомів 2шт,коропів 2шт і хвости і плавніки) ще знайшли печінку з качки:D.
Перед за сипкою інгредієнтів в казан і сковороду вирішили трохи на грітись бо було холодно.
126EAD37-A5AA-43D6-BE08-4ADCC3BDC1AE.jpeg
потім помили печінку і почали варити уху,
968EA552-C8CA-49FF-91C2-766EA929805A.jpeg
6CF1F34C-4ABB-4CE1-AB6B-D4129D9305BA.jpeg
потім ще по 100грам і почали жарити пичінку.
97AA4919-6875-4E57-AC67-33553EF074E6.jpeg
в пичінку тайний інгредієнт (яблука зелена Уда)
43E79AE1-9F03-40C3-9852-B8479CDDCF24.jpeg
сіли ще по 150грам
5446B0BE-8CBE-4846-994F-5B50A289E87B.jpeg
і потім картопельку із салом...
166C4BDB-7891-4599-AF49-5A4C4CD7F7FF.jpeg
все було дуже добре, особино печінка з качки:D
 

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Вернулись холода - запустил отопление... Т.к газ дорогой, совмещаю полезное с приятным.
 

Вкладення

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Зверху