Яким має бути зміст аншлагу на межі мисливських угідь наданих первинній організації УТМР?

mulyavchik

Снайпер
У нас на границі з Житомирщиною я бачив. Там було написано.Мисливські угіддя Ружинської РО УТМР.Полювання дозволено з дозволу користувача угідь.
 
Виникла необхідність заміни аншлагів у мисливських угіддях первинної організації УТМР.
Хотілося б виготовити з типовим змістом . Дякую.
Вітаю! Питання сформульовано трохи не коректно...Аншлагами та інформаційними знаками визначаються межі господарства, єгерських обходів та відтворювальних ділянок, а не межі угідь первинної організації.....У вівторок викладу сюди зразки...ВСТАНОВЛЕНОЇ ФОРМИ, РОЗМІРІВ І НАПИСУ НЕ МАЄ!!!!
 
Останнє редагування модератором:
Наша голова президії ради районної організації УТМР вимагає від первинних організацій УТМР встановлювати аншлаги на межах мисливських угідь виділених первинним організаціям для здійснення мисливсько-господарських робіт.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Наша голова президії ради районної організації УТМР вимагає від первинних організацій УТМР встановлювати аншлаги на межах мисливських угідь виділених первинним організаціям для здійснення мисливсько-господарських робіт.
Шановний Олексо! Якщо він ВИМАГАЄ, то хай хоч знайде час та розум надати зразки того, що він вимагає (якусь однорідність напису).
А то йому так КОЖНИЙ таке намалює!..:)
 
...
А то йому так КОЖНИЙ таке намалює!..:)
Так точно! - вже намалювали і малюють далі: "Кто во что горазд".
П.С. У нас голова жінка, а мені подобається в таких випадках казати: наша голова ... , наша директор, ... ))
 
Аншлаг і покажчик повинні вирізнятися на фоні навколишньої рослинності та інших природних об'єктів.

Аншлаги встановлюються на всіх дорогах, що ведуть до мисливських угідь, а також по периметру кордонів мисливського господарства. Барвисті панно розмішуються в місцях центрального в'їзду в мисливські угіддя. На всьому протязі головних шляхів до центральної садиби, а також до зупиночних пунктів, у місцях зміни напрямку дороги необхідно встановлювати покажчики подальшого руху. У водно-болотяних угіддях також треба позначити напрямки до місць полювання з назвами озер, боліт, урочищ та інших.
Аншлаги, панно можуть бути виготовлені із підручних матеріалів: металу, пластику, ДВП, ДСП. Мати довільну форму та розміри. Написи можуть бути нанесені фарбами або самоклеющоюся плівкою.








 

S.V.R.

ветеран форуму
надійна команда
Доброго. Підскажіть які попереджува написи повинні бути на афіші, при полюванні в лісі ?
 
... А перший, на жаль не точний....Поясню! Після слів "МИСЛИВСЬКІ УГІДДЯ" повинен бути номер єгерського обходу, а далі, як у Вас по тексту...;)
Після підказок вирисувався такий зміст аншлагу, наприклад:

Мисливське господарство
Дунаєвецька районна організація УТМР
Єгерський обхід №2
Мисливські угіддя
Сокілецької первинної організації УТМР
П.С.
Володимире Олексійовичу, вишли, будь-ласка, мені на пошту зображення герба УТМР великого розміру. Дякую.
 
Останнє редагування модератором:
Зверху