Хотілось би, щоб дана тема стала своєрідною базою цікавих та смачних рецептів приготування дичини, м"яса свійських тварин та птиці, а також риби, - за способом гарячого або холодного коптіння.
Почну з себе! До коптіння прийшов недавно, десь приблизно рік тому. Копчу поки тільки гарячим способом. Коптильня геть "незамисловата" із 200 літрової бочки. Коптив від курячих крилець до цілого свинячого стегна 7,5 кг.
Останні результати: качки, лопатка козулі, кусок шинки підсвинка.
Далі Буде!!
Почну з себе! До коптіння прийшов недавно, десь приблизно рік тому. Копчу поки тільки гарячим способом. Коптильня геть "незамисловата" із 200 літрової бочки. Коптив від курячих крилець до цілого свинячого стегна 7,5 кг.
Останні результати: качки, лопатка козулі, кусок шинки підсвинка.
Далі Буде!!