Перната 2015

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Згоден з LEO 201029, в нас один єгерь має все і живе не погано, але він тримає худобу, пасіку і працює, як кінь, тому судити по сімейному рівню життя не треба.
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
Ходили вчора на полювання, прикинулись ніби не знали, не чули. Приїхали з перевіркою, то було лише усне попередження про те, що полювання закрите до вересня. Я думаю в суботу-неділю такий номер вже не проканає. Хоча в середу народу трохи було
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Я так саме зроблю на слідуючу середу, якщо до того з райУТМР не дадуть підписати якусь бумагу про це рішення Великого губернатора.
 

Kapitan

Снайпер
Вчора в вечері пройшов дощик. Сьогодні весь день небо затягнуте хмарами. Але Коровію то до одного місця. Їм зараз в голові одне як побільше грошей урвати.
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Така картина наблюдається і в нас. По кордону з Придністров"ям фермер вже третій день палить солому, а за кілька сот метрів росте сосновий ліс.
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
Ви бачили прогноз погоди?Дощі і похолодання. Може їм в голову хоч трохи дійде відмінити це кабальне розпорядження. Або на бойкот збиратися.
 

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
У нас на Житомирщині теж ходять чутки про заборону полювання у зв'язку з пожежо- небезпечністтю. Якось воно цікаво виходить,тільки дощі пішли...
 

yevgeniysl

Мисливець
В Барском УТМР шептались о закрытии, знали и в области, просто дали продать побольше отстрелок. Вчера на утренний лёт собралось не мало народу. Егеря УООРа только предупреждали, а вот работники лесхоза сложили протоколов на пару лет вперед. Хоть ордена выдавай...
Во вторник наблюдал, как аграрии палили солому , дошло до посадки. Обгорел край лесного массива. Всем пох,,й ...
Думаю, что под эту марку, кому-то отгрузят пару сотен кубов отборного леса.. Это единственная причина на мой взгляд....
 

Kapitan

Снайпер
Ви бачили прогноз погоди?Дощі і похолодання. Може їм в голову хоч трохи дійде відмінити це кабальне розпорядження. Або на бойкот збиратися.
Нічого їм в голову не дійде. Ця влада ще тупіща і в сотню разів нагліща за попередню. І на який бойкот в наш час можна піти. Можновладці з допомогою ЗМІ зразуж роздуют, що "здорові та вгодовані мисливці вінницької області замість того, щоб їхати кров проливати в АТО, бажають забавок в вигляді полювання". Повірте мені, що наші репортери навчились робити картинку не гірше путінських.
Але чому тут дивуватись.Хотіли цієї влади, тепер пожинаємо плоди. Тому треба зігнути голову, зняти штани і чекати коли нас ще не раз ця влада вимахає.
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Я дуже хочу в очі запитати пана Коровія за що? Просто так: без охорони, без свідків, без хуйососок, без сраколизів. Сам на сам. Я впевнений, що він навіть на 0,5 % не дасть внятної відповіді. Якщо ця людина, зараз, допускає до керівництва обласними державними організаціями тих людей, які стояли проти МАЙДАНУ, бувших комуняк та регіоналів, людина, яка нічого не зробила для області, то для чого я пиздую по клавішах? Я вже не кажу для чого мої діти ростуть та я працюю? Тільки смертна кара, я можу стати палачем. Господи пробач!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
о кордону з Придністров"ям фермер вже третій день палить солому, а за кілька сот метрів росте сосновий ліс.
виїдьте та дайте пизди! пардон за французький, ми одному навіть запальничку в руки дали, я тримав а хлопці сфоткали, років 4 назад це було - не палить до сьогодні
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
Полювання в пожежонебезпечний період можуть заборонити
14.08.2015 | 17:04
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив керівництву обласних державних адміністрацій запровадити додаткові заходи контролю на період пожежонебезпечної ситуації та заборонити полювання.

Яценюк доручив головам ОДА заборонити полювання в пожежонебезпечний період / УНІАН
Як повідомили УНІАН у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ, про це він заявив сьогодні на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Глава уряду нагадав, що згідно з чинним законодавством, обмеження полювання здійснюється рішеннями відповідних місцевих органів влади, і попросив голову ДСНС надати повний список областей, де необхідно обмежити переміщення осіб і відповідним чином призупинити полювання.

«Оформити це рішення як рішення Державної комісії з надзвичайних ситуацій», - доручив Яценюк.

Також прем’єр-міністр України наголосив на необхідності проведення роботи з населенням. «Треба зібрати сільських голів, і щоб людям просто пояснювали. Палять траву - вогонь пішов далі на торф’яник. Торф’яник загорівся - і знову горять ліси. Ми відправляємо літаки», - зазначив Яценюк.

«Тому це стосується всіх областей. Після засідання нашої комісії ви збираєте свої регіональні комісії. Туди запрошуєте керівників міст і голів сільських рад. Робота безпосередньо з людьми», - підкреслив глава уряду, звертаючись до голів ОДА.

Як повідомляв УНІАН, Яценюк доручив Міністерству внутрішніх справ додатково на декілька тижнів, доки триває високий температурний режим, відправити додаткові сили МВС та Нацгвардії для охорони і контролю за зоною відчуження.
Детальніше читайте на УНІАН:http://ecology.unian.ua/1111753-polyuvannya-v-pojejonebezpechniy-period-mojut-zaboroniti.html

Як вам такий хіт?!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
рішення як рішення Державної комісії з надзвичайних ситуацій
вчора у мене цей папірець був на столі. телефонував своему голові УТМР - каже що наш обласний пішов до голови ОДА доводити, що закриття недоцільне та безпідставне, тим більше з ночі лопотить обляжний дощик. коротше, як сказав голова УТМР - ідіть та полюйте, заборони немає.
зі свого боку (рда, надзвичайники, екологія) - проводити комісію ТЕБ та НС не плануємо з цього приводу.
 

Kapitan

Снайпер
У наших властей понятие охота ассоциируется исключительно с такими понятиями как "лес, костер, водка". И их понять можно. Именно этим и обязательно в лесу они и занимаются когда их везут на охоту, рыбалку и тд. Потому им и не понять, чем еще может заниматься охотник на охоте помимо пьянки у костра. Вот рыбак тот сознательная личность, а охотник увы нет.
 

sasha tk

Новачок
В облраде почти все "депутаты" имеют сельхозпредприятия.Поля жгут их батраки и фермеры,а с охотников сделали идиотов.Эти "полувожди" вместо реальных дел создают видимость работы,а Лесхоз и УТМР засунули свои языки в ж--пу.
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда

Barsky

Новачок
Барський район, були постріли і в середу . і в суботу і в неділю... люди полюють, одні взагалі нікого не бояться , ці полюють круглий рік. Інших ніхто не бере , бо за ними потрібно лізти в очерети, всі законопослушні сидять вдома та чекають на нові вказівки від Коровія. Короче ДУРДОМ повний. А все це відбувається в угіддях, в яких немає справжнього господаря. Тому, що виходячи навіть з данної ситуації , то гроші зібрали за відстрілки, аж бігом, а стати на захист інтересів своїх членів, немає нікого. Цю ситуацію, ТРЕБА було передбачити, та просто відкрити полювання пізніше, навіть 1 вересня, а не робити з людей ідіотів. І повірте, пальба буде всі мисливські дні, а ми будемо сидіти вдома, ось так.
 
Зверху