Оцінка тоз 34р

Саша125

Новачок
Допоможіть з оцінкою тож 34р, нажаль тільки такі фото. Якщо є можливість по них під сказати приблизну ціну, буду вдячний.
 

Вкладення

Igor_pol

Мисливець
78 рік, може помиляюсь але в кращому вигляді мав змогу купити за 10000.... Ця думаю потягне 10000+-2000
А так все залежить від автора/продавця, і як тут кажуть - ви хочете продати, чи продавати...
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Нікуди він вже "не потягне". Розстріляний рядовий тоз. Ціна по низу ринку.
 

Вкладення

север

ветеран форуму
надійна команда
Для "естетів" міняється пластина лобу колодки на більш товсту ( вони є різної товщини) і все стає на своє місце туго, як у нової рушниці. Для негурманів прокладка під пластиною на бій рушниці абсолютно не впливає і прослужить довгі роки. При необхідності міняється за лічені хвилини но нову. Для цього конструктивно і передбачена дана пластина. Головний критерій оцінки ТОЗ-34, це стан стволів, які забезпечують прекрасний бій. Можливо, дещо занадто купчастий, як для новачків, але стабільний. Все інше міняється-підганяється без проблем.
 
Останнє редагування:

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Ню-ню, наміняєш :) всьому приходить край. Тут вже близько.
Для грамотних форумчан з півночі - крім люфтів, які забираються отими прокладками, ще відбуваються деякі паразитні зміни в геометрії самої коробки. А там хоть притискай лещатами щічки, що роз'їхалися, хоч кувалдою їх зводь назад, а процеси вже не зупинити.
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Пластина лобу колодки не стає від часу тоншою. Так якщо подумати, звідки з'являється шат? Чому треба ставити ремонтну, товщу пластину або підкладати під лоб? Значить проблема не там, десь з'являються негаразди.
Стрілятиме ще той тоз, навіть з шатом Але проблема є і вже нікуди від неї не дітися. Розраховувати що цей тоз проживе довго - легко, стоячи у сейфі. Але великих грошей вже за нього давати не варто. Вище написав чоловік ціну, можливо вона справедлива. Я б як власник не одного тоз-34 таку рушницю б вже не купляв і за меншу суму.
 

Igor_pol

Мисливець
Якщо є більш досвідчені товариші, подивіться її разом.... Рушниця мабуть у дозвільній?
 
Зверху