Результати пошуку

  1. Milsdar

    Болонське вудилище Fishing ROI Fight River W bolo 400 до 20gr с/к

    Стан ідеальний, у використанні було всього десь на 5 рибалках, загалом просто в руках тримав, хотів освоїти болонську ловлю, але це не моє. Також замінив одразу заводську пластикову заглушку на металеву для більшої надійності та солідності. Ціна 500 грн. Болонское удилище Fishing ROI Fight...
  2. Milsdar

    Пиж-контейнер 12 калібр, 49 шт. СРСР, нові

    Пиж-контейнер 12 калібр, 49 шт (в упаковкі 41 шт. жорстких (4-5 фото) і 8 м'яких (3 фото)), СРСР. Стан - новий. Ціна 110 грн. !!! Поштучно не продаю !!! Відправка укрпоштою по повній предоплаті на протязі тижня (працює 2 рази на тиждень), або новою поштою по повній предоплаті.
  3. Milsdar

    Пиж-контейнер 12 калібр, 50 шт., СРСР, нові

    Пиж-контейнер 12 калібр, 50 шт., СРСР. Стан - новий. Пластик жорсткий. Ціна 120 грн. !!! Поштучно не продаю !!! Відправка укрпоштою по повній предоплаті на протязі тижня (працює 2 рази на тиждень), або новою поштою по повній предоплаті.
  4. Milsdar

    Пиж-контейнер пластиковий 12 калібр 50 шт, СРСР, нові

    Пиж-контейнер 12 калібр, 50 шт., СРСР. Стан - новий. Пластик м’який, складні з 2 частин. Ціна 120 грн. !!! Поштучно не продаю !!! Відправка укрпоштою по повній предоплаті на протязі тижня (працює 2 рази на тиждень), або новою поштою по повній предоплаті.
  5. Milsdar

    Закрутка настільна під 12 калібр СРСР, нова

    Закрутка настільна під 12 калібр СРСР. Стан - новий. Ціна 700 грн. Відправка укрпоштою по повній предоплаті на протязі тижня (працює 2 рази на тиждень), або новою поштою по повній предоплаті або накладним платежем з частковою предоплатою 100 грн.
  6. Milsdar

    Мірка для пороху СРСР

    Мірка для пороху СРСР. Стан на фото. Ціна 80 грн. Відправка укрпоштою по повній предоплаті на протязі тижня (працює 2 рази на тиждень), або новою поштою по повній предоплаті.
  7. Milsdar

    Папкові гільзи 12 калібр, 100 шт. СРСР, нові

    Папкові гільзи 12 калібр 100 шт. СРСР. Стан - новий. Ціна 1500 грн. !!! Поштучно не продаю !!! Відправка укрпоштою по повній предоплаті на протязі тижня (працює 2 рази на тиждень), або новою поштою по повній предоплаті або накладним платежем з частковою предоплатою 100 грн.
  8. Milsdar

    Висічка для пижів під 12 калібр

    Висічка для пижів під 12 калібр. Стан - новий. Ціна 300 грн. Відправка укрпоштою по повній предоплаті на протязі тижня (працює 2 рази на тиждень), або новою поштою по повній предоплаті або накладним платежем з частковою предоплатою 100 грн.
  9. Milsdar

    Барклай під 12 калібр

    Барклай 12 калібр, стан на фото. Ціна 250 грн. Відправка укрпоштою по повній предоплаті на протязі тижня (працює 2 рази на тиждень), або новою поштою по повній предоплаті або накладним платежем з частковою предоплатою 100 грн.
  10. Milsdar

    Раритетна котушка Дельфін 8 СРСР

    Раритетна котушка Дельфін 8 зроблена СРСР. Стан 4/5, зовні і в роботі все добре, за невеликим винятком у вигляді невеликої корозії на ручці. Ціна 500 грн. Торг умісний.
  11. Milsdar

    Раритетна катушка DAM quick junior 240 red Німеччина

    Раритетна котушка DAM quick junior 240 red зроблена в Німеччині/made in Germany. Стан 4/5, зовні і в роботі все добре, за невеликим винятком у вигляді парочки легеньких потертостей і дуги лісоукладача, що не відкидається самостійно (справа в пружині, нічого критичного). Ціна 1000 грн, торг умісний.
  12. Milsdar

    Кожаный чехол СССР для двуствольного ружья

    Кожаный чехол для двуствольного ружья. Состояние хорошее, за исключением небольшой потёртости, пару царапинок и немного порваной ткани внутри (последние четыре фотографии). Перегородка из ткани внутри, которая отгораживает стволы от колодки целая. Длина чехла по стволу до 80 см, ширина чехла...
  13. Milsdar

    Патронташ кожаный СССР на 36 патронов 12 калибра

    Кожаный патронташ на 36 патронов 12 калибра с тиснениями охотничьей собаки. Состояние хорошее, есть кое-где небольшие потёртости, но в общем без нареканий. Заменена на одном отделении заклёпка. Цена 600 грн.
  14. Milsdar

    Форма полевая М83 Alpenflage армии Швейцарии

    Продаю только комплектом. Форма в идеальном состоянии (за исключением двух небольших потёртостей на штанах; показано на двух последних фотографиях). Манжеты не затёртые, как на куртке, так и на штанах (фото прилагаются). Отличный осенний раскрас. Размеры и замеры указаны на фото. Описание...
  15. Milsdar

    Перчатки кожанные без пальцев Sturm Handels

    Беспалые чёрные кожанные перчатки. Новые. Производство Германия. Размер XL (на ширину ладони 11,5 см). На ладонях есть усиление. Цена 300 грн.
Зверху