SAUER 29.

Статус
Закрита.

Leodr

Снайпер
Всем добра, уважаемые коллеги! Подобной темы на нашем ресурсе не нашел. Заинтеровало одно ружье, а именно Sauer 29 и его разновидности! Информации не много. Хотелось бы узнать может кто-то владеет данной моделью! А также отзывы ну и цена на сегодняшний день. Насколько я понимаю что цена его не малая. Из той информации которую нашел то раньше это ружье тоже стоило достаточно! Заранее благодарю!
 
Останнє редагування:

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Цікава модель,а головна одна з найзавуавальованих в лінійці Зауера.Головне те,що вона в постійних пошуках любителів зброї.Особисто я давно за такою шукаю (S) і в ду-у-же .....стані,але ,поки що,безрезультативно!!!








Модель 29Е-спеціальна спортивна рушниця з механізмом викидування счтріляних гільз на траншейному стенді.Замки коробчасті,запирання стволів-трійне(системи Грінера) зі скритим в колодці поперечним болтом.Калібр лише 12-й.Довжина патронника-70 мм.,довжина стволів-760 мм.Запобіжник-неавтоматичний.Дульні звуження-повні чоки.На боковинах коробки штифтовий покажчик візводу курків.Високобагате орнаментне оздоблення коробки.Англійська ложа з високоякісного темного оріху.По спеціальних замовленнях рушниця поставлялась з дорогим букетним оздобленням коробки і казенної частини стволів і з зображенням голуба на пицільній планці.Фабричний логотип Form. J. P. Sauer & Sohn - Suhl наносився лише на прицільну планку.Ціна такого екземпляру в 1959 році в радянських мисливських магазинах коливалась 2500-2700 рублів.







Модель 29S-спеціальна спортивна рушниця вищого класу з механізмом викидування стріляних гільз для стрільби на траншейному стенді.Замки на бокових дошках,запирання стволів_дврозахідною планкою Перде разом з верхнім скріпленням Грінера-Вестлі Річардса з захованим в колодці поперечним болтом.Калібр лише 12,довжина стволів-76 мм.,патронник-70 мм.Запобіжник неавтоматитчний.Дульні звуження обох стволів-повний чок.На замочних дошках поворотні покажчики активації курків.По спеціальних замовленнях рушниця поставлялась з дорогим букетним оздобленням коробки і казенної частини стволів і з зображенням голуба на пицільній планці.Фабричний логотип Form. J. P. Sauer & Sohn - Suhl наносився лише на прицільну планку.Найдорожча гладкоствольна рушниця в програмі підприємства.Ціна такого екземпляру в 1959 році в радянських мисливських магазинах коливалась 7500 рублів.
 
Останнє редагування:

Leodr

Снайпер
Спасибо АРГО, именно эту информацию я и читал, 2500или 7500 в 59году наверное были большие деньги. Сколько оно сейчас может стоить! 2500-7500$. Может все-таки есть на форуме владельцы сия девайса.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Спасибо АРГО, именно эту информацию я и читал, 2500или 7500 в 59году наверное были большие деньги. Сколько оно сейчас может стоить! 2500-7500$. Может все-таки есть на форуме владельцы сия девайса.
Ціна залежить від стану зброї і виконання!!!В даний час колекціонер став перебірливий і вередливий.Ціниться лише оригінал,без будь яких замін,навіть незначних і навіть оригінальних.Веду розмову про колекціонерів,бо 29 модель дуже інтересує більше їх,адже ціна S екземпляру,в нормальному оригінальному стані коливається зараз в межах 6000-7500$,а з замовними додатками в інкрустаціх і до 8000$,а Е-в межах 3500-5500$!!За кордоном зустрічаються екземпляри дешевші,але пошуки займають дуже багато часу і там таку модель також цінують колекціонери,а значить вона не часта для огляду
 
Останнє редагування:

Leodr

Снайпер
Я это уже понял, один человек в приват написал цены, и они действительно на порядок а то и два больше! Наверно это ружье не для меня. За 1500-2000$ можно полуавтомат хороший взять!
 

Leodr

Снайпер
Пользуюсь двухстволками, полуавтомат пока не нужен, но! Как говорят не зарекайся.
 

Leodr

Снайпер
В принципе всю интерисующею информацию получил! Может кто пользуется ружьем, отзовется и что-то скажет.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Я это уже понял, один человек в приват написал цены, и они действительно на порядок а то и два больше!
Мною вказана ідеальна ціна,без всяких накруток"в приватах"!!Повірте,що "пан",який написав вам, д-у-уже дорогий,бо надовго немає змоги торгу!!:cool::D
 
Останнє редагування:

Leodr

Снайпер
Ружье хоть и нравится но при такой цене и хотелка пропадает куда то очень глубоко:(.
 

kef

Зброяр
Гарна рушниця...колись мав можливість придбати...але налякали чокові звуження...та ціна була приємна...але молодість ...та не знання що є що...і поради мисливців ...що то лише для качки на перелеті....зробили свою справу..
Не частий гість ця рушниця в темах...обговорення та продажу...
Та і взнати власників скільки є цих рушниць майже не можливо...бо пишеться Зауер...або іномарка...і вся інформація...:):)
 
Статус
Закрита.
Зверху