Мотоцикли для полювання

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Колеги доброго часу доби! цікавить ось що - потрібні рідні підшипники у рульову колонку на Дніпро МТ, бажано виробництва СССР. дякую!!!
друзі, щось купив, чорт його зная як буде ходити, бо неясно чиє виробництво...
 

greyder

Мисливець
Реєстрація не проблема, якщо потрібно, то номер тел. попрошу, так як я там давно зареєстрований.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Головне дивись, щоб шарики круглі були:):):)
та ніби. тільки чомусь їх 45 шт а має бути 44. доречі, не розбирав підвіску коляски? які там сайлентблоки на маятнику? такі як на задній підвісці? бо це ваяю причіп з 2х рам від колясок, то в одні нормальна підвіска а в іншій повний капець
 

greyder

Мисливець
У багатьох комплектах один запасний шарик:)! Таке буває. Щобо сайленблоків маятника - то вони однакові. Як аналог, підійде від рессори уаза, але їх треба підрізати по довжині, тай внутрішній отвір вроді чуть менше, треба мало помучатися щоб встановити маятник на мотоцикл. З коляскою має бути простіше. Доречі вони бувають резинові і поліурітанові.
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда


Имею в арсенале данный транспорт!

МТ - 11 1986 года выпуска!

Многие из его сверстников (мотоциклов) давно уже переплавили и отлили новые!
Нормальное отношение к технике и уход продлевает мотоциклу жизнь и дает возможность нам использовать его на охоте, рыбалке и в повседневной жизни!
Я вот такое из винила заделал и наклеил на коляску мотоцикла! )))
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
У багатьох комплектах один запасний шарик:)
Аби в голову декому запасний шарик вставити :).Ремонтую ямаху 125 TW .Дуже гарний мотоцикл ,але дуракам дістався - різьбове кріплення циліндра свердлене не наскрізь ,залишки масла при вкручуванні роздавили картер зсередини ,до того ще й збита різьба на болтах і в картері. Поїду вечером на аргон. Колю мотор і плачу :(
 

Вкладення

слон

ветеран форуму
надійна команда
Воно 4х тактне .Вид чудовий і пройшов дрібницю ,тільки померла ямаха від рук 18 річного умільця .Фото з нета -ось така вона повинна бути.Трохи поколупаюсь -зроблю .Уже заварив картер -завтра зколю і буду шукати з чого виготовити шпильку бо різьбу прийшлось різати на 9 .
 

Вкладення

слон

ветеран форуму
надійна команда
Коли я зняв циліндр то" я вражений "."В данному випадку вони неправі" збили різьбу на кріпленню циліндра і пошкодили картер,натяжний ,карбюратор і все те де тільки торкались руки цих людей в яких "степінь відповідальності залишає бажати кращого". "Мені здається що вони дещо випустили із уваги"-не тільки зазори в клапанах і мітки ,а ще й фільтр повітряний і масляний. За це "потрібно повідомити начальству" і бажано декілька раз.
 

Вкладення

слон

ветеран форуму
надійна команда
Насправді -чудовий аппарат !!!!!! По лісі саме то -змерз як цуцик ,але трохи поїздив .
 

Вкладення

greyder

Мисливець
карбюратор і все те де тільки торкались руки цих людей
В мене так будо з Дніпром. Двигун і коробку я перший розбирав з заводу. А з редуктора, який ремонтували, живий остався один підшипник. Про різні поршні та їх ремонти вже мовчу:confused:
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
Дніпро -гарний аппарат ,тільки при умові якщо що хтось із родичів працює на колгоспній заправці :) Такого не мав ,але ремонтувати приходилось .Мені дуже багато чого приходилось ремонтувати -від мопедів і до актуаторів турбін із змінною геометрією. Як до мене всі двигуни гарні ,і працюють так само як до них ставиться. Але є виключення із цього правила - це двигун внутрішнього згорання ,названий "Дружбою" в честь 300 річчя воз,єднання України з Росією. Являє собою безопилу (якою я ,до речі,в свій час пиляв).Так от- що двигун-ГІВНО ,що ДРУЖБА !!!!!!!!!!
 

greyder

Мисливець
Я б не сказав, що багато жере дніпро. Мій неодноразово перевірений середній розхід 5л по місту і 4-4,3 по трасі. .
 

greyder

Мисливець
Забув написати - розхід без коляски. По нововведенням: Вакуумні карби, запалювання "саруман", редуктор 9-а. Двигун перебраний: поршнева 2-й ремонт, маслосистема з фільтром і резиновими манжетами у гітарці..... в темі вище є фото.
 
Зверху