Нещодавний вміст від Ведьмачок

  1. Ведьмачок

    Як швидко сушити і розпрямляти гільзи 12 калібру

    Я і сам докуповую іноді потрібне, а буває таке, що інструмент виготовляється своїми руками. Простий і в той же час геніальний! Як наприклад от оцей паяльник для сплавлених гільз, що я зробив у відео. Таким паяльником можна не тільки швидко вирівняти гільзи 12 калібру, але й підсушити їх після мийки.
  2. Ведьмачок

    Дробь

    Шкода. Десь зустрічав тут на форумі, не можу пригадати в якій темі. Якщо знаєте, то буду вдячний за посилання.
  3. Ведьмачок

    Дробь

    Добрий день. Маю багато свинцю. Є варіант обміну на шрот? Свинець вже виплавлений в чушках.
  4. Ведьмачок

    Порох СП-З-К

    Крутив з розбіжністю +- 0,02 на стволі 760, теж різниці ніякої. Читав десь на іншому форумі, що СП-З-К не для об'ємного вимірювання. Тепер впевнений, що дуже навіть для об'ємного)
  5. Ведьмачок

    Своїми руками.

    Дозування пороху СП-З-К для спортивної стрільби, методом об'ємного вимірювання. Використовував латунні гільзи 308 калібру. Сточив на гриндері до 36мм (1,5г. пороху), 38мм - 1,6г., 40мм - 1,7г. Бачив мірки припаяні, вирішив свій варіант зробити.
  6. Ведьмачок

    Порох СП-З-К

    Я не використовую тирсу зовсім, навіть ДВП пижі. Виключно все споряджаю на пластикових ПК. Як пояснив мені продавець, СП-З-К дуже забруднює стволи бо має великий вміст графіту, який додається мабуть для зменшення злежування чи гігроскопічності. Але то пусте, вся чорна маса з вкрапленнями легко...
  7. Ведьмачок

    Порох СП-З-К

    Ні, ви тут знову попали пальцем в небо))) Цього разу була більше стрільба для розваги, але тестували порох на нагар та рекомендаційні наважки. Точно, влучно, комфортно. Не дуже зрозумілий ваш випад, але сприймаю як пусте)
  8. Ведьмачок

    Продам гільзи сині rio+eley 35 коп шт

    стану другим в резерв на 1000.
  9. Ведьмачок

    Обжимка денця гільзи і зірка

    Доброго вечора, це набір від Козаків? Напишіть будь ласка який внутрішній діаметр кілець.
  10. Ведьмачок

    Порох СП-З-К

    Тестував з товаришем порох СП-З-К. Постріл сподобався. Але ствол засратий добряче))) Раніше користувався в основному нобелем. Цього разу використовував рекомендовані 1,5/24, 1,6/28, 1,7/32. Постріл різкий, комфортний. Не думаю що треба збільшувати наважку пороху. В слідуючий раз протестую на...
  11. Ведьмачок

    Порох СП-З-К

    Прийшла і моя черга) На вихідних буду тестувати СП-З-К вперше, вже для 12к накатав 150 набоїв 24, 28, 32.
  12. Ведьмачок

    Порох NobelSPORT

    Перепитай в когось з більш досвідчених, на рахунок пороху для куль. Я бачу ти додав 0,01г. пороху до шротової наважки. Мені пояснювали що треба додавати 0,1г. щоб куля не застрягала в стволі, це звісно теорія, але було б добре щоб хтось підтвердив/скасував. Думаю що, незгоряння пороху також...
  13. Ведьмачок

    Порох NobelSPORT

    Якщо порох той самий С7L то для Тоз 34-20к (вага приблизно 3300г.) - Наважка шроту/літо/зима: 24г./1,2/1,3; 26г./1,3/1,41.
  14. Ведьмачок

    Порох NobelSPORT

    Думаю різниці немає, але чув що для заряджання куль вагу пороху збільшують на 0,1г. Ще десь читав, що для куль треба підбирати пороха, тобто є пороха швидкого згоряння, середнього і повільного. Те ж саме з капсулями. Може хто з досвідченіших вцьому питанні релоадерів поправить.
  15. Ведьмачок

    Порох NobelSPORT

    Порох C7L (для зброї 12к вагою 3500 г.) - Наважка/літо/зима: 24г./1,22/1,32; 26г./1,32/1,43; 28г./1,42/1,54. Я використовував ось такі для спортивної стрільби. Також більше сподобався для літа порох C7V, а цей С7L кращий для зими.
Зверху